11-07-2011, 16:39
W ogródku se posadzisz XD
Taki wielki to by miał dzbany jak kible ;P
botanika
|
11-07-2011, 16:39
W ogródku se posadzisz XD
11-07-2011, 16:47
![]() dzbany.. to już wolę daturium ![]() Szkryflač mi pŏ Šlůnsku Heaven or Hell! What is your final destination?! DeVil
11-07-2011, 16:48
Eeeee tam wystarczy im woda, słońce a owady same przyjdą XD
11-07-2011, 16:51
hahaha
![]() Tyyyy.... a znasz może coś na ślimaki? ![]() bo te cholerstwo zeżera każą zieleń co stanie na drodze... ![]() Szkryflač mi pŏ Šlůnsku Heaven or Hell! What is your final destination?! DeVil
11-07-2011, 16:57
hahahah
![]() Ty, dobre ![]() ![]() Szkryflač mi pŏ Šlůnsku Heaven or Hell! What is your final destination?! DeVil
11-07-2011, 17:00
możesz poszukać na allegro ale pamiętaj jak chcesz ją mieć na już to lepiej kup sadzonkę a nie nasiona
![]()
11-07-2011, 17:09
Wiesz co... na serio mnie tym zaintrygowałeś...
i chyba sobie kupię, tym bardziej że tu widzę z okolic zestaw 3: Muchołówka amerykańska 'Red-green', rosiczka przylądkowa oraz dzbanecznik N. 'Hookeriana' za 20 zł ![]() czy to drogo...? bo bez dzbanecznika jest o 10zł tańszy... Szkryflač mi pŏ Šlůnsku Heaven or Hell! What is your final destination?! DeVil
przystępna cena ja też taki zestaw se kupiłem rosiczkę, muchołówkę i dzbanecznik. A mianowicie Dzbanecznik Gentle, Rosiczkę przylądkową i muchołówkę ale nie pamiętam gatunku. Podasz link? obejżę
![]() No hehe mogłeś tu link wstawić XD Ciekawa oferta tym bardziej że ja kupiłem po troszke wyższej cenie XD Ja bym kupił. Na razie zastanawiam się nad kupnem terrarium ![]()
11-07-2011, 17:16
Hm. pokazałeś dzbanecznika, pochwaliłeś się muchołówką, ale nie wspomniałeś wcześniej o rosiczce... :>
link na PW Szkryflač mi pŏ Šlůnsku Heaven or Hell! What is your final destination?! DeVil |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|