Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tradycyjny, Ślōński Łobiod
#11
ale jo np studiuja i tyz musza mowic po polsku, a poradza godac;p styknie dbac o tyn skarbOczko
Wachtyrz Ślůnskij gŏdki
Odpowiedz
#12
Zgodzom sie z twoja wypowiedzia, ale ja jestem duzo starsza od ciebie
i juz trocha zapomnialam ten jezyk, jak sie nim nie posluguje na codzien
Tread softly because you tread on my dreams.
Odpowiedz
#13
toć to sõm yno składniki Duży uśmiech a co dalij z tym cza zrobić?
Szkryflač mi pŏ Šlůnsku

Heaven or Hell! What is your final destination?!
DeVil


Odpowiedz
#14
no to ôd tego je dzial ŚląskDuży uśmiech a jak co to zawsze idzie sie spomniec co i jak ;p
Wachtyrz Ślůnskij gŏdki
Odpowiedz
#15
Ajntopf (dalszy ciąg przepisu)

Ziemniaki i warzywa umyć i rozdrobnić
(ziemniaki, marchew, seler, pietruszkę, kalarepę,
i cebulę w kostkę) por w plasterki, fasolkę
w ukośne kawałki, pomidor w ćwiartki,
kalafior podzielić na poszczególne kwiaty,
a zieleninę posiekać.
Warzywa ugotować we wrzącej wodzie osolonej wodzie,
dodając nieco później kalafior i pomidor.
Gdy wszystkie warzywa będą miękkie zupę zagęścić
zasmażką z margaryny i mąki, przyprawić do smaku
solą, dodać kminek, zagotować i odstawić z ognia.
Na koniec dodać zahartowaną śmietanę oraz posiekaną
zieleninę.

Życza wom smacznego
Tread softly because you tread on my dreams.
Odpowiedz
#16
a no, wydowo sie być dobre Oczko
Kto pyta, nie błądzi. Służę pomocą.
GG:43465838
Skype: SlunskieForum.eu
Odpowiedz
#17
dziynki za przepis;p wciepuj sam wiyncyDuży uśmiech
Wachtyrz Ślůnskij gŏdki
Odpowiedz
#18
htojś zvous znou může Gumyklyjze? Taky Kluski jino gumjasty Uśmiech
Jou bych ći richtich pšou
Odpowiedz
#19
ja. Sam mioł być przepis, yno że żodyn tego niy wciepoł. a jo żech godoł takimu jednymu
Kto pyta, nie błądzi. Służę pomocą.
GG:43465838
Skype: SlunskieForum.eu
Odpowiedz
#20
jŏ sie spytōm i dōm znacOczko
Wachtyrz Ślůnskij gŏdki
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości