01-07-2011, 10:27
ale jo np studiuja i tyz musza mowic po polsku, a poradza godac;p styknie dbac o tyn skarb
Wachtyrz Ślůnskij gŏdki
Tradycyjny, Ślōński Łobiod
|
01-07-2011, 10:27
ale jo np studiuja i tyz musza mowic po polsku, a poradza godac;p styknie dbac o tyn skarb
Wachtyrz Ślůnskij gŏdki
01-07-2011, 10:43
Zgodzom sie z twoja wypowiedzia, ale ja jestem duzo starsza od ciebie
i juz trocha zapomnialam ten jezyk, jak sie nim nie posluguje na codzien
Tread softly because you tread on my dreams.
01-07-2011, 21:57
toć to sõm yno składniki a co dalij z tym cza zrobić?
Szkryflač mi pŏ Šlůnsku Heaven or Hell! What is your final destination?! DeVil
02-07-2011, 09:42
no to ôd tego je dzial Śląsk a jak co to zawsze idzie sie spomniec co i jak ;p
Wachtyrz Ślůnskij gŏdki
02-07-2011, 17:34
Ajntopf (dalszy ciąg przepisu)
Ziemniaki i warzywa umyć i rozdrobnić (ziemniaki, marchew, seler, pietruszkę, kalarepę, i cebulę w kostkę) por w plasterki, fasolkę w ukośne kawałki, pomidor w ćwiartki, kalafior podzielić na poszczególne kwiaty, a zieleninę posiekać. Warzywa ugotować we wrzącej wodzie osolonej wodzie, dodając nieco później kalafior i pomidor. Gdy wszystkie warzywa będą miękkie zupę zagęścić zasmażką z margaryny i mąki, przyprawić do smaku solą, dodać kminek, zagotować i odstawić z ognia. Na koniec dodać zahartowaną śmietanę oraz posiekaną zieleninę. Życza wom smacznego
Tread softly because you tread on my dreams.
03-07-2011, 08:39
a no, wydowo sie być dobre
Kto pyta, nie błądzi. Służę pomocą.
GG:43465838 Skype: SlunskieForum.eu
17-07-2011, 11:54
htojś zvous znou může Gumyklyjze? Taky Kluski jino gumjasty
Jou bych ći richtich pšou
17-07-2011, 13:04
ja. Sam mioł być przepis, yno że żodyn tego niy wciepoł. a jo żech godoł takimu jednymu
Kto pyta, nie błądzi. Służę pomocą.
GG:43465838 Skype: SlunskieForum.eu |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|